Τα χαμένα ρέστα της διαπλοκής με τα “σκάνδαλα” Πολάκη στο facebook και άλλα πικάντικα

Προσπάθησαν να μεταφέρουν τον πρωθυπουργό της χώρας στο γήπεδο των fake news και της παραπολιτικής. Να τον “στριμώξουν” με τα “επιχειρήματα” που σερβίρει για χρόνια η διαπλοκή στους Έλληνες. Τα κότερα, ο Πετσίτης, ο Πολάκης, αυτός που σχολιάζει στο facebook όχι αυτός που παράγει έργο στο υπουργείο, αυτός που μαζί με τον Ξανθό κράτησαν στις πιο δύσκολες συνθήκες όρθιο το δημόσιο σύστημα Υγείας, για τους πολλούς. Άλλωστε ξεδιάντροπα το είπε ο νύφη Σία: δεν μιλάμε (δε μας ενδιαφέρει, δηλαδή, ήθελε να πει) για την πολιτική του Πολάκη αλλά τις αναρτήσεις στο facebook!

Προσπάθησαν να στριμώξουν τον πρωθυπουργό που χτυπά όσο κανείς άλλος τη διαπλοκή που εκείνοι εκφράζουν και μάχονται γι αυτήν χωρίς αιδώ. Να τον στριμώξουν με κάθε “επιχείρημα” της διαπλοκής, ότι το σκάνδαλο Novartis είναι ανύπαρκτο, κατά πληροφορίες του Παπαχελά από τα κέντρα και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ! “Ξέχασαν” να ρωτήσουν για την ουσία της πολιτικής αυτής της κυβέρνησης και αυτής που προτείνει το νεοφιλελεύθερο και απάνθρωπο μοντέλο της ΝΔ. Για το πώς 2,5 εκατ. ανασφάλιστοι είχαν πεταχτεί από το δημόσιο σύστημα και η κυβέρνηση Τσίπρα τους έβαλε ξανά μέσα, για το 5ευρω και το 25ευρω του Άδωνή τους, που κατάργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις μειώσεις συντάξεων, που σταμάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις απολύσεις και την ανεργία του 28% των Σαμαρά – Βενιζέλου, που μείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο 18%, για τους φόρους 87% στη μεσαία τάξη των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και του 13% του ΣΥΡΙΖΑ. Για, για, για…

Βέβαια εκείνοι ρωτούσαν με βάση τη “λίστα” και τα συμφέροντα της διαπλοκής, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας απαντούσε (τους το ξεκαθάρισε) όπως εκείνος ήθελε και όχι όπως ήθελε η Σία Κοσιώνη- Μπακογιάννη.

“Ξέχασαν” όμως να κάνουν ερωτήματα (και δε θα γινόταν συζήτηση αν δεν το ξεκινούσε ο πρωθυπουργός) και για το θέμα που σήκωσαν πολύ ψηλά, μαζί με τους πατριδοκάπηλους της ηγεσίας της ΝΔ. Το “Μακεδονικό”. Υποτίθεται ότι εκεί είχαν “πλεονέκτημα”. Επί ένα και πλέον χρόνο κάνουν σπέκουλα για την “προδοτική συμφωνία”. Μόνοι τους, από τα στούντιό τους και τις πλατείες των “Μακεδονομάχων”, χωρίς αντίλογο. Αλλά λίγο πριν την κάλπη και απέναντι στον υπεύθυνο κυβερνήτη της χώρας, δεν είχαν ούτε επιχειρήματα ούτε διανοήθηκαν διάλογο. Ήταν, βλέπετε, και η τεκμηρίωση της υποκρισίας της ΝΔ και όλων των μέσων της, μετά τις αποκαλύψεις για τη στάση του Καραμανλή.

Αφήστε την αγένεια και την αμετροέπεια της “νύφης” που δεν είχε τη στοιχειώδη νόηση (ή και ηθικό επίπεδο) να διακρίνει ότι απευθύνεται στον πρωθυπουργό της χώρας. Στον όποιο πρωθυπουργό, στον άνθρωπο που φέρει το αξίωμα.

Η διαπλοκή χθες βράδυ, στο πλατό του ΣΚΑΪ, έπαιξε τα ρέστα της. Κι έφαγε τα μούτρα της. Έτσι για να δουν και να καταλάβουν εκείνοι που “ενημερώνονται” από τις “αλήθειες της διαπλοκής”… Και τί θα μπορούσε να συμβεί αν ο Μητσοτάκης, για λογαριασμό της διαπλοκής, κέρδιζε τις εθνικές εκλογές!

Candiot

ΥΓ: Και για την καθιερωμένη, σε τέτοιες περιπτώσεις, καζούρα: Ως επαγγελματίας 35 χρόνια στην ενημέρωση νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τη συμπαράστασή μου και τη συναδελφική μου αλληλεγγύη στους δυο βασανισμένους συναδέλφους μου Cia και Alexis Papahelas. Είμαι βαθιά λυπημένος και θλιμμένος για την κακοποίηση επί 2ωρο δυο αληθινών δημοσιογράφων, γνήσιων εκπροσώπων της διαπλοκής.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Τα χαμένα ρέστα της διαπλοκής με τα “σκάνδαλα” Πολάκη στο facebook και άλλα πικάντικα”

  1. KGK

    Λένε, οι δημοσιογράφοι των συστημικών Μέσων,
    και γράφουν -χωρίς αντίλογο-
    ό,τι εξυπηρετεί τους εργοδότες τους
    που ανήκουν, βεβαίως, στην ελίτ,
    της οποίας τα συμφέροντα εξυπηρετούν.
    Όταν, όμως, βρεθούν απέναντι στον πρωθυπουργό,
    αντί να ρωτήσουν
    για σπουδαία και ουσιαστικά ζητήματα πολιτικής,
    αναφέρονται σε… κουτσομπολιά,
    στο… face book και σε… fake news!
    Κι αυτό για να ξεστρατίσουν τη συζήτηση
    και να φέρουν τον συνομιλητή τους
    στο καφενειακό επίπεδό τους.
    Μόνο που ο πρωθυπουργός δεν “τσίμπησε”!
    Στη συγκεκριμένη συνέντευξη
    παρακολουθήσαμε από τη μια ένα Τσίπρα
    να απαντά σοβαρά, ολοκληρωμένα και τεκμηριωμένα,
    να ζητά(!) ερωτήσεις σε σπουδαία ζητήματα
    και να υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα,
    και από την άλλη δύο δημοσιογράφους
    να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης
    παριστάνοντας τους εισαγγελείς,
    φερόμενοι πολλές φορές αγενώς -αν όχι αναιδώς-,
    με το να διακόπτουν συνεχώς τον πρωθυπουργό
    και να μη τον αφήνουν
    (εν συνεννοήσει, μάλιστα, μεταξύ τους!),
    να ολοκληρώσει τις φράσεις του.
    Και ήταν δύο εναντίον ενός!
    Από την άλλη ο Τσίπρας απάντησε
    καίρια και πειστικότατα σε όλα,
    με εδραία επιχειρήματα,
    με πληρότητα, συνέπεια και ορθολογισμό,
    με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις
    και με αναφορά σε γεγονότα.
    Κι όλ’ αυτά με ευγένεια, ευστροφία και χιούμορ,
    όντας και πολύ ετοιμόλογος.
    Η διαφορά του ήθους, του επιπέδου
    και της πολιτικής κουλτούρας
    ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής…

  2. Mou.g

    I nyfi sia ithele na ton malosei ton prothypourgo me plagio tropo ithele na deichsi oti einai kai ayti mia persona tis oikogeneias omos den tis vgike oso kai na prospathise o kosmos gnorizei !

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί